Henkioppaat Ja Niiden Kanssa Keskustelu

Oli sitten syvempi tietous henkimaailmasta tai täysin avoin kaikille ajatuksille on henkimaailman asiat ja henkioppaat monelle ihmiselle todella utooppinen ajatus. Sellainen ihminen, joka ei ole avoin asialle ja henkimaailman mahdollisuuksille voi ajatella todella torjuvasti ja negatiivisesti aiheesta. Mutta yleensä syvä torjumisen reaktio tarkoittaa myös sitä, että ei ole sinut ajatuksiensa kanssa ja silloin kannattaisi kuitenkin vaikkapa tieteen kautta lähteä tutkimaan henkimaailman mahdollisuuksia ja tutustua aiheeseen enemmän, jotta syvät torjumisen negaatiot saadaan muutettua siltikin hieman avoimimmiksi ja vastaanottavaisemmiksi. On täysin hyväksyttävää olla uskomatta henkioppaisiin tai henkimaailmaan, mutta myös täysi ateisti voi silti leikitellä aiheella ja uppoutua syvemmällekin aivan pelkän tieteen kautta.

Mitä tarkoittaa henkiopas

Syvälliselle ja henkimaailmaan uskovalle henkilölle henkiopas tarkoittaa sellaista henki olentoa, joka on oppaanasi elämän myllerryksessä. Henki opas neuvoo ja ohjaa, toruu ja antaa kiitosta. Se voi olla suojelusenkeli tai edesmennyt tärkeä ihminen, se voi tulla entisistä elämistä tai olla vain ärähtelyä ilman mitään ulkomuotoja. Ateistiselle ihmiselle henkiopas voi yksinkertaisesti olla oman alitajuntaisen järjen ääni, intuitio, eläimellisten vaistojen ja omien aistihavaintojen lopputulema. Fyysinen magneettikenttä joka säteilee omasta kehosta, sydämen sivuääni. Tunteet. Oli se mitä tahansa, sillä voi leikitellä niin henkimaailmaan uskova ihminen kuin täysi realisti, joka ei todellakaan usko henkien olemassa olemiseen. On todistettu tieteen kautta jo, että jokaisesta ihmisestä lähtee magneettinen säteily. Myös kasveista, puista, eläimistä ja oikeastaan aivan kaikesta materiaalistakin lähtee säteilyä. Uskotaan, että aurat ja henkien näkemiset sekä erilaiset tunne reaktiot jonkun voimakkaan magneettikentän läheisyydessä johtuvat tyystin tästä ominaisuudesta. Uskotaan että toiset ihmiset aistivat elektromagneettista säteilyä herkemmin kuin toiset ja tästä syystä meillä on niin sanottuja henkimaailman kohtaamisia. Toisin sanoen tylsästi nämä kohtaamiset ovat vain magneettisien kenttien läpi menemistä tieteen silmin. Mutta tämä fakta toivottavasti myös aiheuttaa sen, että mahdollisesti nyt on helpompi myös sellaiselle ihmiselle, jonka mielestä aihe menee aivan yli hilseen, käsitellä tätä asiaa. Kukaan ei kuitenkaan vielä tiedä tarkemmin miten nuo magneettikentät vaikuttavat, voivatko ne vaikuttaa tunteisiimme ja kuinka laajasti ne ohjaavat tekemistämme. Kutsutaan niitä sitten henkioppaiksi tai magneettikentiksi, on tilanne kuitenkin sama. Ne vaikuttavat elämäämme ja niitä voi oppia havaitsemaan. Niihin voi tukeutua ja niiden kanssa voi leikitellä. Tutustu siis aiheeseen ja lähde mukaan elämän kokoiseen leikkiin, jossa pääset tutummaksi omien ajatustesi kanssa ja voit saada koko elämän kokoista tukea noista energioista ympärilläsi. Niitä pohtimalla ja niitä aistimalla voit myös kehittää itseäsi, omaa tunteiden antamistasi ja muiden ihmisten kanssa kommunikoimista.

Uusi aisti tieteen tueksi

Ihmisestä on löytynyt uusi aisti, jota kutsutaan nimellä piilevä magneettiaisti. Ihminen tunnetusti kerää aistihavaintoja ja aivojen ärsykkeitä maku-, haku-, näkö.-, ja kuuloaistillansa, tämä uusi aisti kertoo ihmisen keräävän myös aistihavaintoja magneettikentistä. Tutkija Joe Kirschvink testasi aivojen toimintaa ja aivojen alfarytmin muutoksia kokeellisessa testissä häkissä, jota sähkömagneettinen kenttä ei läpäise. Faradayn häkissä, jolla nimellä tuota testi-tilaa käytettiin, pyöritettiin omaa magneettikenttää ja huomattiin, että aivoaaltojen muoto hävisi. Tämä testi todisti sen, että koehenkilöiden aivot käsittelivät ärsykkeitä eli aistivat tuon magneettikentän muutoksen. Tämä mielenkiintoinen testi osoittaa, että meillä on vielä paljon uutta tutkimustietoa tulossa magneettikentistä ja niiden vaikutuksista ihmisiin. Olivatpa magneettikentät sitten henkiolentoja, henkimaailman energiaa tai jotain paljon monimutkaisempaa tai ihan vain fyysisen kehomme tulosta.

Uusi aisti tieteen tueksi